Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet

20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftasında İstiklal Şairimiz'i saygı,minnet  ve rahmetle anıyoruz.

28.12.2021 451

Kurtuluş savaşı amacı ve ruhunu, milletin bağımsızlık,istek ve azmini dile getiren İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u  24.12.2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan programla andık.

Konferans Salonunda düzenlenen program,  saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Burak Bal'ın günün anlam ve önemine dair yaptığı  konuşmanın ardından  şiirlerin okunması ve sinevizyon gösterimi ile program sona erdi.

Milli mücadeleyi destanlaştıran Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, programda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

28-12-202128-12-2021