OKULUMUZ ‘’ ’BEN HER YERDE VARIM’’ PROJESİ KAPSAMINDA ORMAN TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Okulumuzda Bakanlığımızın ''Sosyal Sorumluluk'' ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüzün ''Ben Her Yerde Varım'' projeleri kapsamında;İdareci,öğretmen,yardımcı personel ve  tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilerin katılımıyla  Harmanardı Köyü civarındaki ormanlık alanın temizliği gerçekleştirildi.

26.04.2024 73

Öğrencilerimizde Doğa bilinci oluşturmak, orman ve doğayı korumak, temiz bir çevre bilinci oluşturmak ve gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün Meslek Liselerine yönelik 2024 yılında yürürlüğe giren Sosyal Sorumluluk Projesi ‘’Ben Her Yerde Varım’’ kapsamında 25.04.2024 tarihinde ilçemiz Harmanardı Köyü civarındaki ormanlık alanın temizliğini gerçekleştirdi.Okulumuz idareci, öğretmen  yardımcı personellerin yanı sıra öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe Belediye personelleri, İlçe Jandarma Komutanlığı, Şoförler Odası personelleri de katılarak projenin uygulanmasına katkıda bulundu. Yaklaşık 5 saat süren etkinlikte öğretmen ve öğrencilerimiz Ormanlık alanın büyük bir kısmını temizleyerek kirden ve çöpten arındırdı. Etkinlik sırasında tüm hijyen kurallarına uyularak, oluşabilecek olumsuz durumlara karşı önlemler alındı.

Proje kapsamında okulumuza destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Belediye Başkanlığı ve Şoförler Odası Başkanı Ferhat SONGUR’a ve şoförlerine okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024