Otomotiv Devi Toyata Okulumuza Araba Hediye Etti

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ okulumuza hibe olarak 2021 model bir araç hediye etti.

28.02.2024 172

TOYATA Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, hem mesleki eğitime destek hem de öğrencilerimizin uygulama bilgilerini arttırmak ve eğitim sürecine katkıda bulunmak için okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümüne 2021 model Toyata Coralla marka bir araç hibe etti. Merkezi Sakarya'da bulunan TOYATA Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ tarafından Sakarya'dan gönderilen araç ilçemize getirildi.Aracımızın teslim töreninde İlçe Kaymakamımız Çağlar PARTAL,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet DEMİREL ve Okul idaremiz de hazır bulundu.Hayırlı olsun temennileri ile birlikte kırmızı kurdeleyle açılış ve takdimi yapılan aracımızın kurdelesini ise  İlçe Kaymakamımız,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürümüz Muhammet E. ASLAN kesti.

Okulumuz adına Mesleki eğitime ve özelde de Okulumuza desteklerini esirgemeyen  TOYATA Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ teşekkürü borç biliyor, bundan sonraki süreçte de Okul-Sektör işbirliğimizin katlanarak daha fazla sürmesini temenni ediyoruz.        28-02-202428-02-202428-02-2024