Yılların Deneyimi Hasan Özşen Öğrencilerimizle Biraraya Geldi

Yılların Deneyimi Hasan Özşen Öğrencilerimizle Biraraya Geldi

Kariyer Günleri Planı çerçevesinde İlçemizde metal-makine sektörünün en deneyimli temsilcilrinden biri olan Hasan Özşen öğrencilerimize mesleği hakkında bilgi ve deneyimlerini aktardı.

25.12.2019 400

24.12.2019 tarihinde Okulumuz Kariyer Günleri Planı çerçevesinde ilçemizde makine sektörünün en deneyimli temsilcilerinden HAsan Özşen tarafından 9.sınıf öğrencileri ile makine teknolojisi alanı öğrencilerine yönelik seminer çalışması yapıldı.

Söktörün duayenlerinden HAsan Özşen, makine teknolojisi alanı hakkında bilgiler verdi, makinel teknolojisinin sürekli gelişen, gelişime açık bir alan olduğunu her zaman kendini yenilemeyi gerektirdiğini belirtti. Sektörün dünü bugünü ve geleceği hakkında bilgi verdi. Özşen, 7 yaşından beri sektörün içinde yer aldığını vurgulayarak en önemli konunun sevgi ve yenilenme olduğunu vurguladı. Öğrencilere "kendilerini yetiştirmeleri" hususunda mesajlar verdi. Özşen, "Kendilnizi yetiştirmek için vizyon sahibi olmanız gerekiyor. Vizyon edinmenin yolu da tecrübe sahibi olmak ve tecrübe sahibi olanların deneyimlerini örnek almaktan geçiyor." dedi. Okulumuz Müdürü Nevzat Avşar da yapmış olduğu konuşmasda Hasan Özşen'e teşekkürlerini ifade ederek; programı organize eden  Makine Teknolojisi Alanı öğretmeni Cuma Karalar'a teşekkür etti.

Öğrenciler tarafından sorulan soruları cevaplandırarak seminer sonlandırıldı.

25-12-201925-12-201925-12-201925-12-201925-12-2019