Yerli Malı Haftası 9/D Sınıfında Kutlandı

Yerli Malı Haftası 9/D Sınıfında Kutlandı

Okulumuz 9/D sınıfı öğrencileri tarafından 12-18 Aralık tarihlerinde kutlanan Yerli Malı haftası dolayısıyla bir kahvaltı etkinliği düzenlendi.

20.12.2019 376

Öğrenciler evlerinden getirdikleri yöresel ürünler ile pansiyonda kalan öğrencilerimizle, sınıf öğretmenleri ve okul müdürümüz Nevzat Avşar'ın da katılımıyla sıcak bir aile ortamında kahvaltılarını yaptılar.

Nevzat AVŞAR program sonunda öğrencilere  " Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, bir arada olmanın tadını farklı etkinliklerde ve farklı grup aktivitelerinde bulunarak daha fazla çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu anlamda sizi mutlu etmek ve okulumuza severek isteyerek gelmenizi sağlamak için, bir arada bir şeyler yapmak ya da yeni şeyler üretmek amacınız için okul yönetimi olarak her türlü desteği sağlayacağımızı bilmenizi isterim. 12-18 Aralık Yerli Malını kutlama Haftası duyarlılığınızla, bir arada böyle etkinlikler planlamanızla diğer arkadaşlarınıza da örnek olacağınızı temenni ediyorum. Son olarak sınıf öğretmeniniz Funda Arslan'a ve emeği geçen tüm öğrencilerime teşekkür ediyor derslerinde başarılar diliyorum." diyerek program sonlandırılmıştır.

20-12-201920-12-2019