YENİ MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZDAKİ GÖREVİNE BAŞLADI

YENİ MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZDAKİ GÖREVİNE BAŞLADI

Yeni okul  müdürümüz MUHAMMET ETAULLAH ASLAN okulumuzdaki görevine başladı.

 

15.08.2023 624

                          Değerli İdareci ve Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerim, Sevgili Öğrencilerim; 31.07.2023 tarihinde yeni görev yerimde göreve başlamanın onur ve gururunu yaşıyorum.

          32 yıldır Millî Eğitim Bakanlığının çeşitli kademe ve birimlerinde bu onurlu mesleği ifa ediyorum. Çalıştığım tüm kurumlarda inandığım en büyük düstur eğitimin insanı her daim güzelleştirdiğidir. Görev yaptığım her yerde ‘’BİR’’ olmanın, ‘’BİZ’’ olmanın gerekliliğine inanarak ekip ve dayanışma ruhu içinde hareket ettim. Yeni görev yerimde de aynı bilinç ve ruhla hareket ederek okulumuza, şehrimize ve ülkemize hizmet edeceğime olan inancım tamdır. Amacımız sadece akademik olarak başarılı öğrenciler değil; ahlaklı, sorumluluk sahibi, Vatan ve Millet bilincini kalbinin derinliklerinde hisseden öğrenciler yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunu biliyorum çünkü Mesleki Eğitim ülkemizin en önemli can damarlarından biridir. Mesleki Eğitimin ülkemizi kalkındıracağını daha iyi seviyelere getireceğinin de farkındayım. Bizler bu uğurda elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyecek, yılmadan bıkmadan bu şerefli görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Bu yolda siz sevgili Öğretmen arkadaşlarımızın  veli ve öğrencilerimizin desteklerini bizden  esirgemeyeceğinden şüphem yoktur. Yeni görevimin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diler, tüm çalışma arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim.

      Ayrıca görevi devraldığım Sayın Nevzat AVŞAR’A okulumuza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürü borç bilir, yeni görevinde başarılar dilerim.