Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Alanı Kariyer Günü Etkinliği Düzenledi.

Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında düzenlediğimiz "Kariyer Günlerimizin" Kasım ayı faaliyeti Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı tarafından gerçekleştirildi.

03.12.2021 240

Adıyaman Valiliği  ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz kariyer günlerinin kasım ayı konukları; Vestel Bölge Yetkili Servis Ağı Müdürü Elektrik ve Elektronik Mühendisi Garip Güneş ile Besni Vestel Yetkili Servis Müdürü Alper Gürbüzdü.okulumuz konferans salonunda gerçekleşen programa Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı 9,10,11 ve 12 sınıf öğrencileri katıldı. Programda Tesisat Teknolojisi ve İkllimlendirme Alanının geçmişten-günümüze gelişimi , değişimi ve yenilikleri ile birlikte, sektörün bölgemizdeki teknik eleman ihtiyacı konusunda  bilgiler verildi.

Okul Müdürümiz Nevzat Avşar yaptıkları bilgilendirmelerden dolayı  Vestel Bölge yetkililerine ve kariyer gününü organize eden alan öğretmenlerimize  teşekkür etti.

03-12-2021