TEKNOFEST 2022'ye Doğru Tam Hız

Her yıl olduğu gibi bu yıl da merakla takip edilen Teknofest; teknolojiyi seven, geliştirdikleri projeleriyle katkılar sunmayı hedefleyen öğrencileri ağırlayacak.

01.07.2022 245

Bu yıl 5'si yapılacak olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofeste okulumuz "Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlasına" başvurularını tamamladıktan sonra çalışmalarına tam hız devam ediyor.  Bir çok farklı ilden okulun da projeleriyle katılım gösterdiği yarışmanın ilki 19-22 Temmuz tarihleri arasında Kocaeli'de gerçekleştirilecek.

Yarışma kapsamında sene başından itibaren hummalı bir çalışma yürüten Bilişim Öğretmenimiz Abdulkerim ORTATAŞ ve Mucitler Takımı isimli öğrenci grubumuz elektrikli aracımızın test sürüşünü gerçekleştirdi.

01-07-202201-07-2022