Sorumluluk Konulu Seminer Düzenlendi

Değerler Eğitimi Kapsamında Ekim Ayının Değeri "Sorumluluk" Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

31.10.2019 662

Okulumuz Düşünce ve Medeniyet Kulübü tarafından organize edilen ve Din Görevlisi Haydar Özalp tarafından verilen konferansta insanın Allah'a karşı sorumlulukları, sorumluluk temelinde liyakat, çevreye karşı ve eğitim-öğretim konusundaki sorumluluklarına değinildi. İnsanın dünyaya başıboş gönderilmediğini Allah'a karşı sorumluluklarını yerine getirmekle beraber sosyal bir varlık olması hasebiyle vatan ve milletin refahını yükseltecek her türlü sorumluluklarını yerine getirmekle yükümlüdür dendi. Özalp konuşmasında ayrıca, "Sorumluluk bilincine sahip insanlar olarak çevreyi korumalı, dünyayı sadece kendimizden ibaret görüp kaynakları sorumsuzca tüketmemeliyiz. Sorumluluk bilincine sahip olan öğrenciler olarak da eğitim konusunda bizlere verilen imkânların hakkını vererek sorumluluklarımızı asla unutmamalıyız." dedi.

31-10-201931-10-201931-10-201931-10-201931-10-2019