POWER TK Mororlu Araçlar Teknolojisi Atölyesine Destekte Bulundu

Perkins Motor Power TK Makina Servis San. Tic. A.Ş. tarafından okulumuz motorlu araçlar teknolojisi atölyesine pratik eğitimde kullanılmak üzere araç ve gereç desteği yapıldı.

25.10.2019 617

Perkins Motor Power TK Makina Servis San. Tic. A.Ş. tarafından okulumuz motorlu araçlar teknolojisi bölümüne pratik eğitimde kullanılmak üzere piston alternatör, marş motoru, enjektörler vb. motor parçaları gönderilmiştir. Öğrencilerimizin beceri eğitimi için çok önemli olan bu eğitim materyalleri, ayrıca öğrencilerimizin sektörde karışılacakları yeni motor teknolojileri tanıması bakımından önem arz etmektedir.

Power TK Makina Sanayi Servis A.Ş.'ye gösterdikleri ilgiden ve eğitime verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

25-10-201925-10-201925-10-2019