Polaron Boya Kimya San.ve Tic. Aş. tarafından malzeme desteği

Mesleki Eğitimde okul-sektör işbirliği faaliyetleri kapsamında Polaron Boya Kimya San.ve Tic. Aş. tarafından okulumuza malzeme desteği

23.11.2022 167

Okul sektör işbirliği kapsamında okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Boya Atölyesine, teknofest projemizde ve pratik eğitimde kullanılmak üzere Polaron Boya Kimya San.ve Tic. Aş. tarafından çeşitli malzeme ve boyalar gönderilmiştir.Atölyelerimizin mesleki ve teknik eğitimin gerektirdiği nitelik ve standartta olması için önemli adımlar atıyoruz.Bölgemizde ve ülkemizde nitelikli teknik eleman ihtiyacı hergün artmaktadır.Bu anlamda öğrencilerimizin yetişmesi önem arz ediyor. Çalışmalarımıza ve eğitime verdikleri değerli katkılarından dolayı Erdal Bey ve Emin Boya Kimyasal Ürünler Polaron Bayisi çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

23-11-202223-11-202223-11-2022