Pansiyon Öğrencilerimize Akran Zorbalığı Hakkında Seminer Verildi

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Mustafa Doğan tarafından öğrencilerimize akran zorbalığı konusunda seminer verildi.

04.12.2019 332

Okul Müdürlüğümüz ve Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğinde, Rehber Öğretmen Mustafa Doğan tarafından Okulumuz Pansiyonunda kalan öğrencilere yönekik olarak Akran Zorbalığı konusunda seminer verildi. 03.12.2019 tarihinde Pansiyonumuz dinlenme salonunda gerçekleştirilen seminerde Mustafa Doğan: "Zarar verici, öfkeli, kırıcı davranışlar güçlü olduğunu göstermez. Asıl güç, duygularını, davranışlarını, kendini kontrol edebilmektir." dedi. Doğan,  insanlar arasında ki ilişkilerde saygı ve nezaket kurallarının sürekliliğinin sağlanması ve kırıcı, aşağılayıcı ve küçük düşürücü davranışlardan uzak durulması gerektiğini ifade etti. Seminer soru cevap etkinliği ile tamamlandı.

Katkılarından dolayı Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne ve Rehber Öğretmen Mustafa Doğan´a teşekkür ederiz.

04-12-201904-12-201904-12-2019