Onur Kurulu Aralık Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Onur Kurulu Aralık Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Okulumuz Onur Kurulu, Aralık ayı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

15.12.2022 175

Sene Başı Öğretmenler Kurulunda oluşturulan ve alınan karar doğrultusunda her ay düzenli olarak toplanmasına ve değerlendirmeler yapılmasına karar verilen Okulumuz Onur Kurulu, Okul Müdürümüz Nevzat Avşar başkanlığında toplandı.

Toplantıda, 2022/2023 Yıllık Çalışma Planını doğrultusunda, birinci dönem boyunca Okulumuzda yapılan sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin taleplerini Okul Müdürümüze ilettiği toplantıda, ikinci dönem yapılabilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Onur Kuruluna hitap eden Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, "Bu kurula arkadaşlarınızı temsil etmek için seçilerek geldiniz. Arkadaşlarınıza hem okul içinde hem de okul dışındaki toplumsal değerlere uyulması noktasında örnek olarak gösterecek ve onlara bu davranışları kazandıracak olanlar sizlersiniz. Bu anlamda hem öğretmenleriniz hem arkadaşlarınız hem de ben size inanıyor ve okulumuz için özveriyle çalışacağınızı umut ediyorum. Ayrıca sizlerin ve arkadaşlarınızın ülkemiz için değerlerine bağlı erdemli bireyler olacağınıza inanıyorum."dedi.

15-12-202215-12-202215-12-202215-12-2022