Ömer Korkmaz Öğrencilerimize Yardımlaşma ve Dayanışmanın Önemini Anlattı

Ömer Korkmaz Öğrencilerimize Yardımlaşma ve Dayanışmanın Önemini Anlattı

Okulumuz Düşünce ve Medeniyet Kulübü kapsamında Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmeni Ömer KORKMAZ tarafından "Yardımlaşma ve Dayanışma" değerlerine yönelik konferans verildi.

28.02.2020 659

Okulumuz Konferans Salonunda 26.02.2020 tarihinde gerçekleştirilen konferansta Öğrencilerimizle bir araya gelen Ömer Korkmaz, "İnsanoğlu, tabiatı gereği sosyal bir varlıktır. Kendi türüyle münasebet kurmadan hayatını idame ettirmesi söz konusu olamaz. Toplumda yaşamaya mecbur olan insan her zaman biri diğerine muhtaç ve birbirlerini tamamlayan unsurlardır. Toplumun sağlıklı bir zeminde mevcudiyetini sürdürmesi, insanların dayanışma ve yardımlaşmasıyla mümkündür. Nasıl ki vücudun her bir organı görevini yerine getirip sağlıklı bir beden var ediyorsa bizler de her birimiz konumumuz gereği görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimiz zaman, toplumda müthiş bir dayanışma olur ve sağlıklı bir toplum var etmiş oluruz. İnsan durumu gereği gerek mal gerek beden gerek zihni ile kardeşine yardımda bulunmalıdır. Çünkü bizi biz yapan Allah katında değerli kılan şeyler bunlardır. Vatan ve Milletin saadeti için; dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin tıpkı bir binanın tuğlaları gibi kenetlenmeli geleceğe doğru sağlıklı adımlarla yürümeliyiz" dedi.

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, başta her yıl değerler eğitimi konusunda Okulumuza katkı sunan Ömer Korkmaz hocamız olmak üzere bu konferansın organizasyonu sağlayan Okulumuz Düşünce Medeniyet Kulübü öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

28-02-202028-02-202028-02-202028-02-202028-02-2020