Okulumuzda Patent Farkındalık Çalışması Yapıldı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Patent Ofisi tarafından okulumuzda seminer gerçekleştirildi.

11.11.2021 203

9 Kasım 2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Patent Ofisinde görevli öğretmen Cem AKKAYA tarafından okulumuzda patent farkındalık faaliyeti gerçekleştirildi. Akkaya  "Patent, Faydalı Model, Tasarım Patenti" gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Bir hayalin milli ekonomi üzerinde oluşturacağı etkiler üzerine dünyadan örnekler veren  Akkaya öğrencilerden gelen  patent fikirleri değerlendirerek rehberlik etti.

Öğrencilerimizden günlük hayatlarını iyi gözlemlemelerini topluma fayda sağlayacağına inandıkları en ufak düşüncenin bile değerli olduğunu ve bir patent konusu olabileceğini dile getiren Okul Müdürümüz Nevzat Avşar sunum ve katkıları  için Cem Akkaya'ya teşekkür etti.

11-11-202111-11-2021