OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Okulumuzda her sene olduğu gibi bu seneki öğretmenler günü de coşkuyla kutlandı.

28.11.2023 324

Okul Müdürümüz ve idaremiz önderliğinde gerçekleştirilen etkinliğe bütün öğretmenlerimiz katıldı.Etkinlikten önce öğrencilerimiz tek tek bütün sınıfları dolaşarak Öğretmenlerimize Öğretmenler Günü temalı şiirleri okudu. Daha sonra  Okul müdürümüz günün anlam ve önemine binaen konuşmasında Öğretmenlerimizin,Öğretmenler gününü kutladı.Daha sonra yine Okul müdürümüz  eşliğinde idarecilerimizin de katılımıyla tüm öğretmenlerimize hedilyeleri takdim edildi.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak biz de tüm meslektaşlarımızın bu güzel gününü kutluyor, başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve ahirete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

28-11-202328-11-202328-11-202328-11-2023