OKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kariyer günleri kapsamında eski mezunlarımız okulumuzun konukları oldu.

18.12.2023 103

Okulumuzda her ay düzenlenen kariyer günleri kapsamında mezun öğrencilerimiz bu ayki konuğumuz oldu. Okulumuz 2018-2019 Motorlu Araçlar Teknolojisi mezunlarından Bekir Deniz ile Mehmet Er okulumuza teşrif ederek deneyimlerini öğrencilerimize aktardılar. Mezunlarımız alanın iş olanaklarından,bölümün kalifiyeli eleman ihtiyacından bahsederek öğrencilerimize bu konudaki tecrübelerini aktardı.Sözlerine devam eden mezunlarımız 2023 yılı içinde  kendilerine ait bir atölye açtıklarından ve bu işi hakkıyla yapınca maddi anlamda iyi getirileri olduğundan bahsederek öğrencilerimizi bölüme ve iş hayatına teşvik etmeye çalıştılar.Daha sonra iyi dilek temennilerini sunarak görüşmeyi sonlandırdılar.

Katkılarından dolayı Motor Bölümü öğretmenlerine ve toplantıya katılan eski mezunlarımıza çok teşekkür ederiz.

18-12-202318-12-2023