OKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Okulumuzda her ay düzenlenen kariyer günleri kapsamında bu ayki konuğumuz Songur Mühendislik temsilcisi Hüseyin SONGUR  oldu.

29.11.2023 132

Okulumuzda Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğrencileri,kariyer günleri kapsamında Songur Mühendislik temsilcisi ve Makine Mühendisi Hüseyin Songurla bir araya geldi.Konuğumuz Hüseyin Songur konuşmasında alanın iş olanaklarından ve alandaki teknolojik gelişmelerden bahsederek öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı.Alanın geleceği hakkında öğrencilerimizi  bilgilendirerek alandaki kalifiyeli elaman eksikliğine dikkat çekti.Daha sonra karşılıklı sorular eşliğnde ziyaretine son veren SONGUR öğrencilerimize iyi dilek ve temmennilerini sunarak,toplantyı sona erdirdi.

Katkılarından dolayı Osman İSOT Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olarak sayın Hüseyin SONGUR'a ve toplantıyı tertip eden  Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29-11-202329-11-202329-11-202329-11-2023