OKULUMUZDA DART TURNUVASI HEYACANI

Okulumuzda 10-15 Aralık tarihleri arasında Dart turnuvası heyacanı yaşandı.

18.12.2023 89

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Parlak'ın öncülüğünde okulumuzda dart turnuvası düzenlendi.Yarışmaya her sınıf düzeyinden 50 öğrenci katıldı.Büyük heyecana sahne olan turnuvada finale ise 11.sınıf Motor Bölümü öğrencimiz Muhammet Emre Yıldırım ile 9.sınıf Motor Bölümü öğrencimiz Mustafa Akbel kaldı.Okul Müdür Yardımcımız Ömer Dicle'nin yönettiği final maçını öğrencimiz Muhammet Emre Yıldırım kazandı.Turnuvada derece alan öğrencilerimize hediyeleri okul idaremiz tarafından takdim edildi.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökhan Parlak olmak üzere turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

18-12-202318-12-202318-12-2023