Okulumuz UNESCO Kulübü Üyeliğine Kabul Edildi

Türkiye de 178 okulun başvurusunun kabul edildiği proje kapsamında, okulumuz ilimizi temsil edecek tek okul olacak.

13.11.2019 577

Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un okullarımızda UNESCO Kulüpleri kurulması talimatı doğrultusunda yaptığımız başvurumuz UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylandı. Türkiye de 178 okulun başvurusunun kabul edildiği proje kapsamında okulumuz ilimizi temsil edecek tek okul olacak.

Okul müdürümüz Nevzat AVŞAR konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, Türkiye de 178 okulun başvurusunun kabul edildiği ve bunlardan sadece 20 tanesinin meslek lisesi olduğunu belirterek,  bu anlamda okulumuzun UNESCO kulübü faaliyeti yürütecek ilimizdeki tek okul olacağını söyledi. Kulüp faaliyetlerinin kasım ayı sonunda yapacağımız UNESCO Dünya Miras listesinde yer alan Şanlıurfa İlimizdeki Göbeklitepe'ye yapılacak okul gezisiyle başlayacağını ifade eden Avşar, proje kapsamında 3 yıl boyunca faaliyetlerin devam edeceğini belirtti. Avşar ayrıca, "Böyle anlamlı bir projede İlimizi temsil edecek tek okul olmamız nedeniyle başta İngilizce öğretmenlerimiz Çağatay Mert GÜLER ve Nuray GÜRCAN olmak üzere sürece katkı sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

13-11-201913-11-2019