OKULUM TEMİZ BELGELENDİRME TETKİKLERİ YAPILDI

OKULUM TEMİZ BELGELENDİRME TETKİKLERİ YAPILDI

06.08.2020 tarihinde İlçemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ali Arınç,  Okulum Temiz Belgelendirme Programı kapsamında tetkiklerde bulundu.

08.10.2020 476

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı. Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak,  "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin tamamlanması sağlanmış ve gerekli düzenlemeler yapılmıştı. Bu kapsamda yapılan çalışmaların ve düzenlemelerin yerinde görülmesi ve tetkiki İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Uzmanı Ali Arınç tarafından tamamlandı. 

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, "TSE'nin eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını yerine getiren Okulumuzun Okulum Temiz Belgesini alarak velilerimizin, öğrencilerimizin ve tüm eğitim çalışanlarının daha güvenli bir çalışma ortamında bulunmalarını amaçlıyoruz. Sürece katkı sunan tüm idareci, öğretmen ve yardımcı persolemize teşekkür ediyorum." dedi.

08-10-202008-10-202008-10-202008-10-2020