OKUL MÜDÜRÜMÜZ NEVZAT AVŞAR' IN VEDA MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ NEVZAT AVŞAR' IN VEDA MESAJI

Değerli mesai arkadaşlarım, saygı değer velilerim ve sevgili öğrenciler;

03/12/2014 tarihinde başladığım Osman İsot MTAL Müdürlüğü görevimden 31/07/2023 tarihî itibariyle M.Sadık Paccı Anaokulu'na atamamın yapılmasından dolayı ayrılmış bulunuyorum.

26.07.2023 643

Değerli mesai arkadaşlarım, saygı değer velilerim ve sevgili öğrenciler;

03/12/2014 tarihinde başladığım Osman İsot MTAL Müdürlüğü görevimden 31/08/2023 tarihî itibariyle M.Sadık Paccı Anaokulu'na atamamın yapılmasından dolayı ayrılmış bulunuyorum.

Okul müdürü olarak görev yaptığım 8 yıl 8 ay süre zarfında okulumuzun kattetiği gelişim, başta mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm kamuoyunun malumdur. Öyle ki okulumuz bu süre zarfında tüm olumsuz önyargılardan sıyrılarak, öğretmen, veli ve öğrenciler tarafından ilçemizde ve bölgemizde tercih edilebilir bir okul haline gelmiştir. Okulumuz; gerek fiziksel, gerek kültürel, gerekse akademik gelişimler  neticesinde, bölgenin en donanımlı okulları arasında yerini almış, ulusal ve uluslararası (Erasmus, Teknofest, Tübitak, Robot Yarışmaları) projelerle adından söz ettirmiş, YKS sınavında Uluslararası İlişkiler bölümüne öğrenci yerleştirmiş ve en önemlisi de öğrencilerini iş dünyasına her anlamda entegre ederek mezun olduklarında  aranan kalifiye eleman olarak tercih edilir konuma gelmelerini sağlamıştır.

Müdürlük rolünün sorumluluğunu ilk defa iliklerime kadar hissettiğim bu süreç, bana çok önemli tecrübeler kazandırdığı gibi meslek hayatımın en heyecanlı, en zorlu ve en keyifli yılları olarak yerini almıştır.

Görev yaptığım süre boyunca desteklerini bizden esirgemeyen, okulumuzun gelişim sürecine büyük katkı sunan ve yaptığı sosyal yardımlarla okulumuzun sosyo-ekonomik düzeyinin iyileşmesine katkı sunan İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı  sayın Hakan İsot' a şahsım, Osman İsot MTAL  adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yine  göreve geldiğinden bu yana bizden desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Demirel ve Şube Müdürlerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca; görev yaptığım süre zarfında bizimle beraber yol alan, işini kendine dert edinerek özverili çalışmalarda bulunan, gerek tayin olan gerekse okulumuzda çalışmaya devam eden mesai arkadaşlarıma, okulumuzun gelişim sürecinde aktif rol alan velilerime ve başarılarıyla okulumuza güç katan  öğrencilerime teşekkür ediyor,  onlardan helallik diliyorum. Allah onlardan razı olsun.

Değerli mesai arkadaşlarım, Osman İsot MTAL Ailesinde görev yaptığım süre zarfında tarafsızlık ve eşitlik şiarı ile görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Kendi adıma hayatı bir başlangıçlar ve sonlar süreci olarak nitelendiriyor, Osman İsot MTAL Ailesindeki mesaimin de yeni bir başlangıç için son bulduğunu hatırlatarak sizlere, şairin  en büyük sona ithaf ettiği dizeleriyle veda ediyorum

Gideriz nur yolu izde gideriz          

Taş bağırda sular dizde gideriz.      

 Bir gün akşam olur bizde gideriz.                        

 Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim

 

                                                           Nevzat AVŞAR

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Okul Müdürü