Öğrencilerimizle Adıyaman Vimsa VW Servisine teknik gezi düzenledik

27.05.2022 531

Motorlu AraçlarTeknolojisi Alanı 9.sınıf öğrencileri ile Adıyaman Vimsa VW Servisine teknik gezi düzenledik.  26.05.2022 tarihinde Okul müdür yardımcımız Hasan DUMAN ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Öğretmeni Ufuk AKBULUT rehberliğinde alan öğrencilerimiz Adıyaman Vimsa Volkswagen Servisini ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz sırasıyla araç kabul bölümünü mekanik, kaporta ve boya atölyelerini görme ve inceleme imkanı buldular.Ayrica Vimsa Servisi eğitim biriminde mesleki gelişim ve kariyer planlaması ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.Öğrencilerimizin alan dal seçimleri ve mesleki gelişimleri için önem arz eden teknik gezimiz Adıyaman Müzesi gezisi ile sona erdi. Adıyaman Vimsa VW Servis Müdürü Mehmet Ekinci ve Ali Biçer Beye tüm çalışma arkadaşlarına eğitime verdikleri değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.