Öğrencilerimize Terörle Mücadele ve Önleme Konulu Seminer Verildi

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Birimi tarafından öğrencilerimize yönelik olarak bilgilendirme yapıldı.

15.03.2022 159

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen seminer Okulumuz Konferans Salonunda 10.03.2022 tarihinde gerçekleştirildi. Seminere Okulumuz 9. sınıf  öğrencileri de katıldı.

Seminerde, Ülkemizin sahip olduğu stratejik konum ve buna bağlı olarak oluşan iç ve dış tehditler hakkında bilgi verildi. Gelişen ve değişen dünya düzeninde Türkiyenin sahip olduğu konum dolayısı ile sürekli terör unsurları ile karşı karşıya kalmasına sebep olduğu vurdulandı. Terör unsurlarının özellikle gençler üzerinde oluşturmak istediği etkiye değinen yetkililer, gençlerimizin özgüven sahibi olmaları, aile birliğine önem vermeleri istendi ve vatan sevgisinin önemi anlatıldı.

Katkılarından dolayı emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz.