Öğrencilerimiz Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına Katıldı

Öğrencilerimiz, Okul Sporları Federasyonu tarafından Eskişehir´de düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasına katıldı.

22.04.2019 448

Daha önce İlimizde düzenelenen müsabalara katılarak elde etttikleri başarı sonrası, 19-20 Nisan tarihleri arasında Okul Sporları Federasyonu tarafından Eskişehir´de düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası´na katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Ömer Arslan ve Tacim Kayalar İlimizi temsil ettiler. Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, "Öğrencilerimiz bilek güreşine yeni başlamasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. İnşallah seneye onları da kürsüde göreceğiz. Öğrencilerimizi Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil etme başarıslarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

22-04-201922-04-201922-04-2019