Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Aileleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Geleneksel hale gelen iftar programımızda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve aileleri ile birlikte iftar yaptı.

20.05.2019 1527

Osman İsot MTAL Okul Bahçesinde 17 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen programa Okulumuz Öğretmenleri, aileleri, personellerimiz ve pansiyon öğrencilerimiz katıldı. Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, kurum kültürünü, birlikteliği ve paylaşma ruhunu diri tutmak adına öğretmenlerimiz, aileleri ve öğrencilerin katılımıyla iftar programı düzenlendiklerini ifade ederek, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Avşar, “Ramazan ayı hem bedensel hem de ruh sağlığımız için önemli bir ay. Bunların yanında birlik ve beraberliğimizi de pekiştiren bu ayda sizlerle beraber olmak mutluluk verici. Bu yıl üçüncüsünüz düzenlediğimiz iftar yemeğinin gelecek yıllarda da sürmesi ümidiyle katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

20-05-201920-05-201920-05-201920-05-2019