MESLEKİ EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ VE İSTİHDAM KONULU TOPLANTI YAPILDI.

MESLEKİ EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ VE İSTİHDAM KONULU TOPLANTI YAPILDI.

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefimiz Halil Aykaç, İsotlar Grup Genel Müdürü Fırat Şahin ,Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Departmanından Emre  Atasayar ve Sinan Değirmencioğlu'nun katılımıyla Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında online toplantı yapıldı.

29.03.2021 894

 

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefimiz Halil Aykaç, İsotlar Grup Genel Müdürü Fırat Şahin ,Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Departmanından Emre  Atasayar ve Sinan Değirmencioğlu'nun katılımıyla Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında online toplantı yapıldı.Toplantıda mezun öğrencilerimizin İstihdamı  ve okulumuza verilecek yeni materyal destekleri görüşüldü.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile DOĞUŞ Otomotiv arasında 16.09.2019 tarihinde imzalanan ve 16.09.2020 tarihinde 1 yıllığına uzatılan Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında şimdiye kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği online toplantıda ayrıca, mezunlarımızın istihdamı ile bundan sonra yapılacak çalışmalar görüşüldü. Okul Müdürümüz Nevzat Avşar yapmış olduğu değerlendirmede şu an 15 öğrencimizin protokol kapsamında İsot Grup A.Ş'ye bağlı servis ağlarında istihdam edildiğini bu sayının artmasını beklediklerini, bunun hem okulumuz hem de öğrencilerimiz  açısından  çok önemli olduğunu belirtti. Türkiye'deki tüm Doğuş otomotiv servislerinde  mezunlarımıza öncelik verileceğini belirtildi. Ayrıca İsotlar Grup  Genel Müdürü Sayın Fırat  Şahin okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölyesine yakın zamanda yeni materyaller temin edileceğini belirtti.

Okulumuz açsından birçok önemli konunun görüşüldüğü toplantının gerçekleşmesinde  emeği geçen başta İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan İsot, İsotlar Grup Genel Müdürü Fırat Şahin olmak üzere Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Departmanından Emre Atasayar ve Sinan Değirmencioğlu'na öğrencilerimiz ,velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz.

29-03-202129-03-202129-03-2021