Mart Ayı Ayın Öğrencisi ve Ayın En Temiz Sınıfı Belirlendi

Mart ayı, ayın öğrencisi 11 Metal Teknolojisi  Alanı  öğrencisi    , ayın en temiz sınıfı ise 11 Metal Teknolojisi sınıfı oldu.

04.04.2022 641

Okulumuzda her ay tekrarlanan ayın öğrencisi ve ayın en temiz sınıfı uygulaması Mart ayı sonuçları belli oldu. Buna göre Mart ayının öğrencisi olarak 11 Metal Teknolojisi  Alanı Öğrencisi Vakkas Candır seçilirken, ayın en temiz sınıfı ise  11 Metal Teknolojisi  sınıfı oldu.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ayın öğrencisi seçilen  11 Metal Teknolojisi  Alanı Öğrencisi Vakkas Candır 'ı ve ayın en temiz sınıfı  olan 11 Metal Teknolojisi  sınıfı ile sınıf rehber öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Okul idaresi tarafından ayın öğrencisine ise hediyesi takdim edildi.

04-04-202204-04-2022