Kariyer Günlerinin Konuğu Cafer Doğmaz

Kariyer Günleri Planı çerçevesinde İlçemizde metal sektörünün temsilcilerinden biri olan işletmeci Cafer Doğmaz öğrencilerimize mesleği hakkında bilgi ve deneyimlerini aktardı.

14.11.2019 546

11 Kasım 2019 tarihinde Okulumuz Kariyer Günleri Planı çerçevesinde ilçemizde metal sektörü temsilcilerinden Cafer Doğmaz tarafından 9.sınıf öğrencileri ile metal teknolojisi alanı öğrencilerine yönelik seminer çalışması yapıldı.

Sektör temsilcisi Cafer Doğmaz metal teknolojisi alanı hakkında bilgiler verdi, metal teknolojisinin sürekli gelişen, gelişime açık bir alan olduğunu her zaman kendini yenilemeyi gerektirdiğini belirtti. Sektörün dünü bugünü ve geleceği hakkında bilgi verdi, metal teknolojisi alanının insanın var olduğu dönemlerden beri var olduğunu ve insan var olduğu müddetçe de var olacağını belirtti. Etrafımıza baktığımızda her alanda metal ve teknolojisi ile ilgili bir şeylerin gözümüze çarptığını belirterek mesleğin çok geniş bir yelpazede hizmet veren bir alan olduğunu örneklerle açıkladı. Öğrenciler tarafından sorulan soruları cevaplandırarak seminer sonlandırıldı.

14-11-201914-11-201914-11-201914-11-201914-11-2019