İSOTLAR'DAN ÖĞRENCİLERE ALTIN DEĞERİNDE MESLEKİ TAVSİYELER

İSOTLAR'DAN ÖĞRENCİLERE ALTIN DEĞERİNDE MESLEKİ TAVSİYELER

Kariyer Günleri  Faaliyetlerimiz kapsamında  bu ayki konuğumuz  İsotlar Grup İç Denetim ve İK Direktörü Yoldaş Özpulat  ve İsotlar Grup Motor Reneult/Dacia SSH Müdürü Ali Karaca'ydı

03.05.2022 1043

Her ay alanında uzman konukların öğrencilerimize mesleki alanlarındaki tecrübelerini aktardığı kariyer günleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İsotlar Grup İç Denetim ve İK Direktörü Yoldaş Özpulat  ve İsotlar Grup Motor Reneult/Dacia SSH Müdürü Ali Karaca  öğrencilerle bir araya geldi. Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen seminerde okul Müdürümüz Nevzat Avşar, İsotlar Grubun okula verdikleri destekle bölgenin yıldızı olmaya devam ettiklerini dile getirdi. Kariyer günleri kapsamında Besni'ye gelen İsotlar Grup yetkililerinin öğrenciler için bir şans olduğunu belirterek aktaracakları değerli bilgilerden dolayı Yoldaş Özpulat ve Ali Karaca'ya teşekkürlerini iletti. Avşar'ın konuşmasının ardından İsotlar Grup İç Denetim ve İK Direktörü Yoldaş Özpulat, hayırsever hemşerimiz Hakan İsot önderliğinde büyümeye devam eden İsotlar Grubun faaliyetleri ve kendi alanı hakkında bilgiler verdi. İsotlar Grup bünyesinde öğrencilere staj imkanı sunulmaya devam ettiğini vurgulayan Özpulat, buradaki stajlarının ardından çalışmalarına bağlı olarak istihdam garantisi de vermeye devam ettiklerini dile getirdi.
Daha sonra İsotlar Motor Reneult/Dacia SSH Müdürü Ali Karaca ise alanı ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

03-05-202203-05-202203-05-202203-05-2022