İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Afiş Yarışması Yapıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla öğrencilerimize iş sağlığı ve güvenliği bilincini geliştirmek amacıyla düzenenen Afiş Yarışmasının birincisi Mehmet Çelik oldu.

17.05.2019 480

Ülkemizde her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" etkinlikleri kapsamında Okulumuzda gerçekleştirilen afiş yarışmasında birinci olan 11 Tesisat Teknolojisi öğrencisi Mehmet Çelik, ödülünü Okul Müdürümüz Nevzat Avşar’dan aldı. Avşar, “iş sağlığı ve güvenliğinin çalışma hayatındaki önemi ve önceliğine inanan bir okul olarak geçtiğimiz yıllarda yaptığımız çalışmalarla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından teşvik ödülü almıştık. Bu alanda tedbirlerimiz, eğitimlerimiz kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Ayrıca bu gibi etkinliklerle öğrencilerimizde iş sağlığı ve güvenliği bilincini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Afiş yarışmasında ödül alan öğrencimizi tebrik ediyorum.” dedi.

17-05-201917-05-2019