İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzda Düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına Katıldı

Türk Kızılayı tarafından yürütülmekte olan ve bu yıl üçüncü ken Okulumuzda gerçekleştirilen "Anne Baba Abi Oğul" Kan Bağışı Kampanyasına  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel de kan vererek destek verdi.

24.12.2019 336

Kampanya kapsamında Okulumuza gelen Kızılay Kan Bağışı Ekibi tarafından 24/12/2019 tarihinde kan bağışları alındı. Okul Müdürümüz Nevzat Avşar; "Türk Kızılayı tarafından yürütülmekte olan Kan Bağışı Kampanyası ile okulumuz çalışanları ile 18 yaşını doldurmuş öğrencilerimizin ve velilerimizin bağışlarını Türk Kızılay´ına ulaştırmaya çalıştık. Aynı zamanda Okulumuzda böyle bir kampanyanın gerçeleştirilmesi ile öğrencilerimizde bu anlamda duyarılık oluşturulmasını amaçladık. Kızılay Adıyaman Şubesine ve bağışlılarımıza teşekkür ederim." dedi. Kampanyaya kan vererek destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel de, "Her kan bağışı 3 hayat kurtarmaktadır. Kan imal edilemeyen bir ilaçtır. Ülkemizde de bu üretilemeyen ilacın teminini Ulusal ve uluslararası alanda her türlü koşulda insanlara yardım elini uzatan ülkenin en köklü ve güçlü yardım kuruluşu olan Kızılay'dır. Kızılay, milletimizin yardımlaşma ve dayanışma gücünü harekete geçirerek, insani değerlerin güçlenmesine, toplumlar arasında barış ve dostluk köprülerinin kurulmasına önemli katkı sağlamaktadır. Bu vesile ile ben herkesi kan bağışı kampanyasına desteğe davet ediyor, Okulumuzda böyle bir kampanyaynın üçüncü kez gerçekleştiriliyor olmasında Okul Müdürümüz Nevzat Avşar olmak üzere emeği geçen herkesi baştatebrik ediyorum." dedi.

24-12-201924-12-201924-12-201924-12-201924-12-201924-12-201924-12-2019