İkinci Dönem Kitap Okuma Yarışmaları Tamamlandı

İkinci Dönem Kitap Okuma Yarışmaları Tamamlandı

Okulumuzda her dönem düzenli olarak yapılan kitap okuma yarışmaları tamamlandı.

27.05.2022 347

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduklarını değerlendirip yorumlama becerisi, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme yeteneği kazandırmak amacıyla Okulumuzda her yıl düzenli olarak yapılan kitap okuma yarışmaları tamamlandı.

Kuyucaklı Yusuf adlı eserlerden yapılan sınavlara toplam 84 öğrenci katıdı. Yarışmalara katılarak sınıf düzeyinde soruların en az üçte ikisini doğru cevaplama başarısı gösteren öğrencilere para ödülü verildi.

10 Sınıflar düzeyinde

1. Yılmaz Nergis( 10 Makina)

2. M.Arda Kılınç(10 Elektrik)

11 Snıflar düzeyinde 

1. Mevlüt Serkan Ural ve Mehmet Emre Mutlu

 

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar verdiği bilgide, " Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bir kaç yıldan beri düzenli olarak gerçekleştiridiğimiz kitap okuma yarışlmalarını bu yıl da başarılı bir şekilde tamamladık.  Okulumuzda her yıl düzenli olarak yapılan ve Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduklarını değerlendirip yorumlama becerisi, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme yeteneği kazandırmak amacıyla yapılan kitap okuma yarışmaları tamamlandı.Yarışmada dereceye giren öğrencilerimi kutluyor, emeği geçen okulumuz öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

27-05-202227-05-2022