II. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu 07.02.2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapıldı.

08.02.2022 270

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu, Okul Müdürümüz Nevzat Avşar başkanlığında, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının Açılış konuşmasında Nevzat Avşar, 2021/2022 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi hakkında değerlendirmede bulundu. Yoğun gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda ikinci dönem yapılacak bütün faaliyetlerin planlanması yapıldı.

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar toplantı sonunda yapmış olduğu konuşmasında "Erasmus + projemiz  bu sene ete kemiğe bürünüyor, Bu yıl 30 öğrencimiz,6 öğretmenimizin refakatinde proje kapsamında Polonya'da 21 staj göreceklerdir. Ayrıca Bilişim Teknolojileri alanımızın Sivas'ta gerçekleştirilecek olan Robot yarışmasına katılımı(Si-Ro) ve İsotlar Gruplar Sponsorluğunda  TeknofestTeknoloji Yarışmasına Elektrikli Araç Kategorisinde katılımımız öğrenci, öğretmen ve idarecilerimiz açısından yoğun heyecan oluşturdu. Güzel deneyimlerle döneceğimiz  bu faaliyetlerimizin yanında , yaptığımız planlama doğrultusunda yine proje çalışmalarımız, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerimizle dolu dolu bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Şimdiden bu sürece katkı sağlayan tüm öğretmen ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

08-02-202208-02-202208-02-2022