" Hedef Belirleme" Semineri verildi

Rehberlik Servisimiz tarafından 21.03.2022 tarihinde velilerimize yönelik  " Hedef Belirme" semineri gerçekleştirildi.

22.03.2022 232

Okulumuz yıllık rehberlik programı kapsamında 21.03.2022 tarihinde Rehberlik Öğretmeniimiz Ömer Dicle tarafından velilerimize "Hedef Belirme" konu başlıklı seminer düzenlenmiştir. Düzenlediğimiz seminerde öğrencilerimiz için hedef belirlemenin öneminden bahsedildi. 12. Sınıf öğrencilerimiz için üniversite sınavının önemi, gidebilecekleri bölümler ve bu bölümlere verilecek ek puanlar hakkında bilgiler verildi. Diğer sınıf düzeyindeki öğrencilerimizin velileri için ise, hedef belirlemenin ders çalışma motivasyonunu arttırdığından ve yine kendi meslek alanlarında ne gibi faydalar sağlayacağından bahsedildi. Seminer sonunda velilerimiz tarafından sorulan sorulara cevaplar verildi.