Gürbüz Soğutmadan Okulumuza Destek

Vestel Besni Yetkili Sevisi Gürbüz Soğutma tarafından Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Atölyesine uygulama amaçlı bir adet klima hibe edildi.

15.04.2019 492

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, "Mesleki Eğitimin en önemli aşamalarından biri uygulamadır. Teorikte edinilen bilgiler pratiğe dönüştürülemezse kalıcılığını yitirir. Bu sebeple sürekli olarak atölyelerimizin yenilenmesi ve modernize edilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Sektör temsilcilerimizden de bu kapsamda ciddi destek alıyoruz. Son olarak İlçemizde faaliyet gösteren Gürbüz Soğutma tarafından, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Atölyesine, alan öğretmenlerimizin de girişimi ile bir adet klima hibe edildi. Katkılarından dolayı Sayın Alper Gürbüz nezdinde Gürbüz Soğutmaya, gayretlerinden dolayı alan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Firma Yetkilisi Alper Gürbüz tarafından Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan Şefi Ertuğrul Kurt’a teslim edilen klima, atölye derslerimizde uygulama amaçlı kullanılacak.

15-04-2019