Gençlik ve Güvenli Gelecek Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Gençlik ve Güvenli Gelecek Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği tarafından "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

09.01.2020 398

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği tarafından 08.01.2020 Perşembe günü 9.sınıf öğrencilerimize yönelik "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Seminerde okulumuz öğrencilerine ülkemizin stratejik konumu, terörle mücadele ve bu mücadelede birlik ve beraberliğin önemi konularında bilgiler aktarıldı. Slayt görüntüleri eşliğinde düzenlenen seminerde ayrıca, bölücü ve dini istismar eden terör örgütlerine karşı ortak mücadele, terör örgütlerinin eleman kazanma çalışmaları, teröre karşı devlet vatandaş işbirliği, halkın devlete olan güven ve desteğini güçlendirmesi gibi konular anlatıldı.

Geleceğimizin güvencesi gençlerimizin bilinçlendirilmesi amacıyla yapılan bu seminerden dolayı Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine, semineri veren yetkililere okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

09-01-202009-01-202009-01-2020