Erasmus+ Projesi Yaygınlaştırma Faaliyetleri Devam Ediyor.

"Güneşimiz İstihdam İçin Doğuyor; Stajımız Avrupada" adlı Erasmus Projesinin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmeni ziyaret ettik.

02.11.2022 206

"Güneşimiz istihdam için Doğuyor; Stajımız Avrupada" adlı Erasmus+ Projesinin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmeni projede görevli öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Erasmus Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmeni işyerinde ziyaret etti.Ziyaret sırasında Hayati İşitmen proje içeriği hakkında bilgilendirildi.  Projenin okulumuz,öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz  ve Besninin Prestiji açısından öneminden bahsedildi.Öğrencilerimizle bir süre sohbet eden Hayati İşitmen projede görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

02-11-202202-11-2022