Erasmus+ Projemiz TRT'de

Erasmus+ Projemiz TRT'de

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, konuk olduğu TRT GAP Diyarbakır Radyosunda "GÜNEŞİMİZ İSTİHDAM İÇİN DOĞUYOR; STAJIMIZ AVRUPA'DA" başlıklı Erasmus+ Projemiz hakkında açıklamalarda bulundu.

11.09.2020 572

10.09.2020 tarihinde gerçekleşen radyo programına katılan Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında 2020 yılı Teklif Çağrısı Döneminde kabul gören "GÜNEŞİMİZ İSTİHDAM İÇİN DOĞUYOR; STAJIMIZ AVRUPA'DA" başlıklı projemiz  hakkında dinleyicilere bilgi verdi. Programda önce Okulumuz hakkında bilgiler veren Avşar, yarım asırlık bir geçmişi ile İlçemizin mesleki eğitimdeki en önemli temsilcisi olduğunu vurguladı.

Nevzat Avşar, " GÜNEŞİMİZ İSTİHDAM İÇİN DOĞUYOR; STAJIMIZ AVRUPA'DA" başlıklı  Ersamus+ projesi kapsamında öğrencilerimize Avrupa' da staj yapma fırsatı sunacağız. Bu proje kapsamında 20 öğrencimiz 4 öğretmenimizin beraberinde 21 gün boyunca Portekiz'de beceri eğitimi kapsamında staj yapacak. Bu projeyle birlikte öğrencilerimizin mezuniyetleri sonrasında fırsata çevirecekleri önemli mesleki deneyimler kazanacağına inanıyoruz. Yeni deneyimler ve tecrübeler edinecek olan öğrencilerimizin gerek mesleki hayatlarında gerek içtimai hayatlarında farklı bakuış açılarına sahip olacaklar. Projenin öğrencilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.