El Emeğinden Teknolojiye SERÜVEN Dergisi Okurlarla Buluştu

El Emeğinden Teknolojiye SERÜVEN Dergisi Okurlarla Buluştu

Geçmişten günümüze meslek dallarında meydana gelen gelişimleri ele aldığımız "El Emeğinden Teknojiye SERÜVEN" adlı Okul Dergimizin basımı tamamlandı.

08.04.2019 312

Geçmişten günümüze meslek dallarında meydana gelen gelişimleri ele aldığımız "El Emeğinden Teknojiye SERÜVEN" adlı Okul Dergimizin basımı tamamlanarak dağıtıma başlandı. Yaklaşık üç aylık bir hazırlık sürecinin sonunda elde edilen dergimizde İlçemizde geçmişte yapılan ekonomik faaliyetler ve başta teknoloji olmak üzere bir çok faktörün etkisiyle önemini kaybeden meslek hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Çeşitli ropörtaj ve köşe yazılarının yer aldığı derginin ikinci bölümünde Okulumuzda eğitimi verilen alan ve dalların tanıtımını yaparak Okulumuzda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, "Okul dergisi haberi:

“Okulumuzda göreve geldiğimiz günden beri birçok faaliyet gerçekleştirdik. Okulumuzu gerek fiziki anlamda gerek eğitim anlamında bir üst aşamaya taşıma gayretinde olduk.

Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda adına "kalite yolculuğu" dediğimiz çalışmalarımızdaki hedeflerimizden biri de okul dergisi çıkarmaktı. El Emeğinden Teknolojiye Serüven adını verdiğimiz dergimizin çıkmasıyla bu hedefimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Başta emekleri zayi etmeyen Rabbime hamd-ü senalar ediyor, dergi çıkarma fikrimizin tekrar canlandırılmasına vesile olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel´e ve derginin hazırlık aşmasında nokta miktarı dahi olsa emek veren, katkı sunan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

 

e-dergiye ulaşmak için tıklayınız.

08-04-2019