Ekim Ayı Ayın Öğrencisi ve Ayın En Temiz Sınıfı Belirlendi

Ekim Ayı Ayın Öğrencisi ve Ayın En Temiz Sınıfı Belirlendi

Ekim ayı, ayın öğrencisi 11 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme  Alanı  öğrencisi  Gökhan Karaoğlu,ayın en temiz sınıfı ise 10 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme  Alanı sınıfı oldu.

05.12.2023 147

      Okulumuzda her ay tekrarlanan ayın öğrencisi ve ayın en temiz sınıfı uygulaması Ekim ayı sonuçları belli oldu. Buna göre Ekim ayının öğrencisi olarak 11 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme  Alanı  Öğrencisi Gökhan Karaoğlu  seçilirken, ayın en temiz sınıfı ise  10 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme  Alanı sınıfı oldu.

     Okul idaresi tarafından ayın sınıfı ve ayın öğrencisi etklinlikleri çerçevesinde en temiz sınıf seçilen 10 Tesisat sınıfına tatlı ikram edilirken, ayın öğrencisi seçilen Gökhan Karaoğluna ise hediyesi Okul Müdür Yardımcımız Ömer Dicle tarafından takdim edildi.Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ayın öğrencisi seçilen  11 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme  Alanı  Öğrencisi Gökhan Karaoğlu  ve ayın en temiz sınıfı  olan  10 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme  Alanı sınıfı ile sınıf rehber öğretmenlerini tebrik ediyoruz.