Dumlupınar Ortaokulu Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Etti

Dumlupınar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Mesleki Eğitimi tanıtma ve yönlendirme çalışmaları kapsamında bugün okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzdaki alanlar hakkında bilgiler edindi.

09.05.2019 938

Mesleki Eğitimi tanıtma ve yönlendirme çalışmaları kapsamında bugün okulumuzu ziyarete gelen Dumlupınar Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine okulumuz Müdür Yardımcısı Hakan Cihangiroğlu ve Rehberlik Öğretmeni Elif Atiç tarafından okulumuz tanıtıldı.

Öğrencilere öncelikle ana bina daha sonra ise atölyeler gezdirildi. Atölye gezisi sırasında öğrencilerin meraklı ve heyecanlı oldukları gözlemlendi. Daha sonra okulumuz konferans salonunda Meslek Liselerinin öğrencilerine sağladıkları imkânlar, Okulumuzun sosyal, Sportif ve kültürel etkinlikleri öğrencilere tanıtıldı. Okulumuzu çok beğendiklerini ifade eden öğrencilerle toplu fotoğraf çektirilerek tanıtım etkinliğimiz sona erdi.

09-05-201909-05-201909-05-201909-05-2019