DOĞUŞ GRUBUNDAN OKULUMUZA ZİYARET

DOĞUŞ grubu okul-sektör işbirliği kapsamında  okulumuza ziyarette bulundu.

09.10.2023 156

Mesleki Eğitimde işbirliği protokolü kapsamında okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına Doğuş Otomotiv Tic A.Ş tarafından ziyarette bulunuldu.Okul sektör işbirliği, Doğuş Otomotiv VOLKSWAGEN Eğitim Laboratuvarımızın malzeme ihtiyaçları ve mezuniyet sonrası istihdam konularında istişarelerde bulunmak için okulumuzu ziyaret etti.Ziyarette okul müdürümüz ve idarecilerimiz hazır bulundu.Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcı İnsan Kaynakları  Geliştirme Yöneticisi Sinan Değirmencioğlu'na okulumuz,bölümlerimiz ve atölyelermiz hakkında bilgi verilerek atölye ihtiyaçlarımızdan bahsedildi. Ziyaret ekibinde  bulunan  Vimsa Otomotiv Genel Müdür yardımcısı Selçuk Kaplan,Vimsa Otomotiv SHH Müdürü Yunus Emre Yaşar da sektör hakkındaki düşüncelerini dile getirerek okul-sektör işbirliği dahilinde öğrencilerin mezuniyet sonrası sektörde daha fazla istihdam ve nitelikle eleman yetiştirme konularını ele aldı.

Okulumuz adına bu kibar ziyaretleri için DOĞUŞ GRUBUNA teşekkürü borç biliriz.