Doğruluk ve Dürüstlük Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Okulumuz Düşünce ve Medeniyet Kulübü tarafından Sosyal Etkinlikler Planı kapsamında Şehit Mehmet Yağmur İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Hüseyin Boğa tarafından "Doğruluk ve Dürüstlük" değerlerine yönelik seminer verildi.

09.01.2020 384

Okulumuz Düşünce ve Medeniyet Kulübü tarafından organize edilen seminer, 07.01.2020 tarihinde Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Seminerde konuşmacı Hüseyin Boğa, "Medeniyetimizin dini ve kültürel kodlarından olan bu değerler bizi biz yapan önemli unsurlardır. Bir toplumda güven ve huzurun teminatı olan bu değerlerin, aile, okul ve toplum tarafından gençlerimize kazandırılması elzemdir. Doğruluk insanın özü ve sözüyle bir olması demektir. Doğru ve dürüst olan birey aynı zamanda cesur, adaletli ve şahsiyetli bireydir. Kendi çıkarına ters olsa dahi toplumdan dışlanma pahasına olsa dahi doğruluktan asla taviz vermeyen bireydir. Siz hayatınızda doğruluktan yana tavır alın (ki fıtratın gereği de budur) ve hayatta hep kazanan yine sizler olacaksınız." diyerek sözlerine son verdi.

Katkılarından dolayı Sayın Hüseyin Boğa'ya ve Okulumuz Düşünce ve Medeniyet Kulübüne teşekkür ediyoruz.

09-01-202009-01-202009-01-202009-01-2020