Değerler Eğitimi Kapsamında Alçakgönüllülük Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Değerler Eğitimi Kapsamında Alçakgönüllülük Konulu Söyleşide Öğrencilerimizle bir araya gelen İlahiyat Meslek Dersleri Öğretmeni Eyüp Evin; " Tevazu efendiliğin alameti ve olgunluğuna meyvesidir." dedi.

25.04.2019 355

EDEB Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz değerler eğitimi faaliyetleri kapsamında "Alçakgönüllülük" konulu söyleşi gerçekleştirildi. Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Eyüp Evin tarafından 25 Nisan 2019 Perşembe günü Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşide alçakgönüllülük hakkında yararlı bilgiler verdi.

Evin konuşmasında, “İnsan mevkii ne olursa olsun Allah’ın kulu olduğunu unutmamalıdır. Yoksullar, düşkünler ve çocuklarla ilgilenmek, onların hal hatırlarını sormak tevazudur. Alçakgönüllülüğün sınırı çok iyi ayarlanmalıdır yoksa kendi değerimizi ayaklar altına almış oluruz. Kibir ve gurur kabalığın, hamlığın ve yetişmemişliğin bir tezahürüdür. Tevazu ise efendiliğin alameti ve olgunluğuna meyvesidir.” dedi.

Katkılarından dolayı Eyüp Evin’e teşekkür ederiz.

25-04-201925-04-201925-04-2019