Çomak Ortaokulu 8.Sınıf Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Etti

Çomak Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Mesleki Eğitimi tanıtma ve yönlendirme çalışmaları kapsamında bugün okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzdaki alanlar hakkında bilgiler edindi.

15.12.2022 159

Mesleki Eğitimi tanıtma ve yönlendirme çalışmaları kapsamında bugün okulumuzu ziyarete gelen Çomak Ortaokulu  öğretmen ve öğrencilerine Okul Müdür Yardımcısı M.Yasin Koçak tarafından okulumuz tanıtıldı. M. Yasin Koçak konuşmasında Meslek Liselerinin öğrencilerine sağladıkları imkânlardan ve avantajlardan bahsetti. Ayrıca, Okulumuzun sosyal, sportif ve kültürel imkanları hakkında bilgiler verdi.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ömer Dicle  tarafından, öğrencilere atölyeler gezdirildi. Atölye gezisi sırasında öğrencilerin meraklı ve heyecanlı oldukları gözlemlendi.

Misafir öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi ile  tanıtım etkinliğimiz sona erdi.

15-12-202215-12-202215-12-2022