Burunçayır Çetinkaya-Biran Şendil Ortaokulu 8.Sınıf Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Etti

Burunçayır Çetinkaya-Biran Şendil Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, BENAP kapsamında bugün okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzdaki alanlar hakkında bilgiler edindi.

22.03.2022 223

Besni Eğitimde Niteliğin Artırılması Projesi (BENAP)  kapsamında bugün okulumuzu ziyarete gelen Burunçayır Çetinkaya-Biran Şendil  Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ömer Dicle ve bölüm öğretmenlerimiz tarafından okulumuz tanıtıldı.

Atölyelerimizde yapılan gözlem ve bilgilendirmenin ardından Okul Müdürümüz Nevzat Avşar tarafından öğrencilere mesleki eğitimin önemi hakkında bilgi verildi ve Okulumuzda bulunan alan ve dalların tanıtımı yapıldı.

22-03-202222-03-202222-03-2022