Bosch Termoteknik Akademi'den Öğrencilerimize Yönelik Temel Isıtma Eğitimi

Bosch Termoteknik Akademi Isıtma Eğitmeni Necati Soydemir tarafından Okulumuz, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğrencilerine "Temel Isıtma" eğitimi verildi.

17.10.2019 989

Eğitime verdiği desteklere devam eden Bosch Termoteknik Akademi tarafından Okulumuz, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğrencilerine "Temel Isıtma" eğitimi verildi.

Bosch Termoteknik, T.C Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Bosch Termoteknik arasında yapılan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında eğitime verdiği desteklerle öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli eğitim almalarına ve kalifiye insan kaynağının yetiştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bosch Termoteknik Akademi; 08/10/2019 tarihinde Son teknoloji cihazlarla donatılmış Bosch Termoteknik Akademi laboratuvarında Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğrencilerine TEMEL ISITMA EĞİTİMİ; Bosch Termoteknik Akademi Isıtma Eğitmeni Necati SOYDEMİR tarafından verildi.

17-10-201917-10-201917-10-201917-10-201917-10-2019