Birinci Dönemin

Birinci Dönemin "Enleri" Ödüllerini Aldı

2021 2022 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem sınıflar düzeyinde dönem birinci olan öğrencilerimiz ve sosyal, sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

15.02.2022 384

İlçemiz genelinde etkili olan yoğun kar yağışı  nedeniyle ertelediğimiz  birinci dönem ödül törenimiz ikinci dönem  başında gerçekleştirildi. Törende Okul Müdürümüz Nevzat Avşar tarafından ilk dönem sınıflar düzeyinde birinci olan öğrencilerimize ve ayrıca çeşitli sosyal,kültürel ve sportif alanlarda derece yapan  öğrencilerimize ödüllerini verdi.

Dönem Birincileri:

9. sınıflarda Ali İzzet TUTAK

10. Snıflar düzeyinde Mert Kaan KORKMAZ

11. Sınıflar Düzeyinde Muhammed Atilla ERTÜRK

12. Sınıflar Düzeyinde Doğan KORKMAZ

Sosyal,Kültürel ve Sportif Alanlarda Derece Yapan Öğrencilerimiz

Geleneksel Yetenek Yarışmasında Birinci olan Ali İSA

Masa Tenesi Turnuvasında Birinci olan Yener KARA

Kitap Okuma Yarışmalarında Dereceye giren öğrencilerimiz

10 Snıflar düzeyinde Mehmet Efdal BULDUK, Mert Kaan KORKMAZ, M.Arda KILINÇ

11 Sınıflar Düzeyinde Mevlüt Serkan URAL, Ali DEMİR, Mustafa ARSLAN'ın ödüllerini okul Müdürümüz Nevzat AVŞAR takdim etti.

Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder  yapılan faaliyetlere katkıda bulunan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

15-02-202215-02-2022