Bilişim Teknolojileri Alanı Kariyer Günü Etkinliği Düzenledi.

Geleneksel Kariyer Günlerimizin  Mayıs ayı faaliyeti Bilişim Teknolojileri  Alanı tarafından gerçekleştirildi.

24.05.2022 220

24.05.2022 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe  Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan Müdür Yardımcısı ve Mekatronik Bölümü Öğretim Görevlisi Abdulaziz CEYLAN, Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Hüseyin KUTLU ve Bilgisayar Programcılığı Öğretim Görevlisi Ersan YAZAN katıldı. Bilişim Teknolojileri Alanın iş imkanları, kariyer fırsatları ve çalışma alanları hakkında bilgiler sunan katılımcılarımız, aynı zamanda öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplandırdılar.

Katkılarından dolayı Besni Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlilerine ve programı organize eden Bilişim Teknolojisi Alan öğretmenleri Serhat Okur ve Mehmet Ali Sicak'a teşekkür ediyoruz.

24-05-202224-05-202224-05-2022